ProizvodiUslugeGalerije

Novi sustav profila iz Kömmerlinga

profine GmbH je razvio novi, pionirski sustav profila za PVC prozore i vrata s dubinom ugradnje od 76 mm. To je najznačajnija novost ovog najvećeg europskog proizvođača PVC profila u posljednjih 15-ak godina i prvi korak u velikoj profine-ovoj investicijskoj ofanzivi. Ova serija profila ima sve što je potrebno da postane vodeći sustav u onom najširem, standardnom segmentu tržišta. AD varijanta sustava Kömmerling 76 bit će na tržitu u siječnju 2014. godine, dok je varijanta MD, sa srednjom brtvom, planirana za travanj, kad će se obje varijante pojaviti i u Hrvatskoj. Radi se o najsveobuhvatnijem profine-ovom sustavu, s preko pedeset geometrija glavnih i pomoćnih profila.

Izvanserijske vrijednosti toplinske izolacije već u standardnim prozorima, vitki izgled profila s velikim ostakljenim površinama za maksimalno iskorištenje solarne energije, ultra moderna funkcionalna ostakljenja do 48 mm debljine i učinkovit, kompatibilan dizajn za krajnje optimiziranu proizvodnju - sve je to ujedinjeno u novoj generaciji profila KÖMMERLING 76.

Već u AD izvedbi sustav pokazuje iznimnu vrijednost toplinske izolacije od Uf = 1,1 W/(m2K), dok je kod MD profila taj koeficijent Uf = 1,0 W/(m2K).