PVC stolarija Aluminijski sustavi Novosti Reference O nama Kontakt
 
PVC sustavi:
System 76
Koemmerling 88 plus
Koemmerling EuroFutur
AluFusion
PVC rolete
Grilje i škure
Boje i dekori
 
Katalog:
 
Vezani sadržaji:

Dobrodošli u budućnost.

greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila, koji već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.

Odlučite li se za ovu novu generaciju PVC prozora donosite pravu odluku za očuvanje zajedničkog nam okoliša. KÖMMERLING u svojim sirovinama za prozorske profile iz PVC-a sa znakom greenline od 2004. godine upotrebljava novi kemijski stabilizator na bazi kalcija i cinka i na taj način izbjegava olovo u cjelokupnom proizvodnom procesu.

Ovo je posebno bitno u svjetlu činjenice da se na taj korak KÖMMERLING odlučio punih 11 godina prije roka predviđenog u smjernicama EU, kao i da mnogi proizvođači zaobilaze odluke matičnih zemalja i proizvodnju baziranu na olovnim stabilizatorima premještaju u zemlje s blažim ekološkim propisima, a zatim te proizvode izvoze u zemlje gdje je to moguće, između ostalog i u Hrvatsku.

No, greenline je nešto više od zamjene. Inovativni proizvodi Kömmerling-a ne samo da su napredak s ekološke točke gledišta, nego su i otporniji na vanjske utjecaje, duže zadržavaju svilenkasti mat sjaj površine koji je uvijek bio svojevrstan znak kvalitete Kömmerling proizvoda, i imaju još bolja izolacijska svojstva.

Svi PVC profili našeg partnera, tvrtke KÖMMERLING proizvedeni greenline tehnologijom što svrstava i kupce Alpro Šardi proizvoda u europsku ekološku elitu.

 

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Koemmerling ISO_CE Feal
Greenline
Alpro Šardi 2017. All rights reserved.   .:.    Design Buzz Guerrilla 2017 ©