PVC stolarija Aluminijski sustavi Novosti Reference O nama Kontakt
 
PVC sustavi:
System 76
Koemmerling 88 plus
Koemmerling EuroFutur
AluFusion
PVC rolete
Grilje i škure
Boje i dekori
Konfigurator ulaznih vrata >
Katalog:
 
Vezani sadržaji:

System 76 - zvijezda je rođena

Kömmerling System 76 je najkompletniji novi sustav profila na tržištu - i prije tržišne promocije razrađen do zadnjih detalja u varijantama AD i MD (s brtvom na naslonu i srednjom brtvom), s cijelom paletom osnovnih, spojnih i dodatnih profila, aluminijskih obloga, inovativnih dizajnerskih i energetskih rješenja, gotovo neograničenim izborom boja, dekora i završnih površinskih obrada...

System76

System 76 pruža investitorima i arhitektima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Osim vrhunske statike koja omogućava ugradnju elmenata velikih dimenzija, kakve traži suvremena arhitektura, tu je i iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije koje omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna.

Kao pionir i predvodnik u području fuzijskih Alu-PVC sustava, Kömmerling još jednom pomiče granice kad je kombinacija ova dva materijala u pitanju. Paralelno s tržišnim uspjesima novog sustava, neumorno se radilo na novim izvedbenim varijantama koje donose oblikovnu raznolikost, ali i inovativna tehnološka i funkcionalna rješenja. Pored već poznatih AluClip i AluClip Pro sustava, sada je tu i System 76 AddOn, inovativno rješenje sa 4 razine ostakljenja, posebno pogodan za situacije gdje je nemoguće postaviti kutiju za rolete (zaštita od sunca je integrirana) i gdje je potrebna ekstremna zvučna izolacija.

Kömmerling System 76 kompatibilan je sa sustavima podizno/kliznih stijena PremiDoor 88 i PremiDoor 88 lux, a u izradi je i PremiDoor 76 izvedba za slučajeve gdje je potrebna manja ugradbena dubina (često, primjerice, kod adaptacija i renoviranja) uz vrhunsku energetsku učinkovitost.

Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Koemmerling ISO_CE Feal
Greenline
Alpro Šardi 2017. All rights reserved.   .:.    Design Buzz Guerrilla 2017 ©